Ik hoor je komen in de nacht
getik van je hakken in de straat
Het raam staat open, als jij naast
me lag dan was dat raam gesloten
Straks zal mijn mes je openen
jij zult schreeuwen en hijgen
vragen en eisen om meer en meer
ik zal verloren zijn en zwijgen
Elke dag ligt jouw verleiding
op de loer in geuren van verfijning
Pas als ik gevuld en tevreden ben
weet jij dat ik ’n schelpdier herken