Waarom maken mensen toch altijd zo'n kabaal?
Je toekomst, studies,... zijn toch héél banaal.
Je leven, dromen wensen en verlangens
Dààr gaat het om
Dingen die niet te koop zijn
Niet te studeren zijn.
Daar moeten meer mensen voor gaan...
Liefde en vriendschap
Niet te koop, niet te studeren
Daar kunnen velen nog wat van leren!