een scheur, een flitsend oplichten
van het nooit en het altijd
- tussen twee duisterheden
dendert hun waarheid
tussen bijvoorbeeld Moskou
Washington en Rome
in de avondschemering van eind januari
jouw schaduw, vrouw, en van alle vrouwen
die jou ooit zijn voor gegaan
- laat ons, ons aanpassen aan hun snelheid
zoals licht zich schaduw toont
liefde de muur is die hun leugens weerstaat
sunset 23-01-2017