Niemand zo perfect
_______________________
Heel lang heb ik gezocht en niet gevonden
niemand zo perfect als jij
Niemand die echt past bij mij
Er móet toch iemand zijn?
Iemand die mij jou kan doen vergeten
Iemand die zich met jou kan meten
Het is toch echt niet mogelijk
Dat ik nooit meer verliefd zal kunnen zijn
Dat er niemand is waarvan ik zoveel hou
Zoveel als ik nu hou van jou
...