enkele druppels van jou speeksel
zweven in de lucht als jij spreekt
en lacht en als wij samen zijn
leggen zij zich op mijn lippen
meer als wijwater zijn die druppels
als zij in mijn mond oplossen
is het alsof wij één zijn
alsof jij mij in jou opneemt
meer als wijwater is jouw speeksel
wanneer wij ons op de mond kussen
en wij samen beven van genot
in het ons verwijderen en naderen
en hoe jij bent, hoe jij ons ziet
hoef ik nooit bang te zijn
dat wij ons ooit kunnen verliezen
- en dat is onbetaalbaar
sunset 27-01-2017