Half schemer in een mooie lach.
Wat is denken in een hoofd vol schaduwen?
En hoe gaat het verder,
waar men leert hoe geheimzinnig licht en halfdonker hun eigen leven leiden,
als schaduw die met de nacht versmelt.
Hoe groot is de plaats in het hoofd?
Hoelang vooraleer de plek te klein wordt en het gat te groot?
Het gat naar het niets…of juist iets…
Ik kijk je aan,
half schemer, in een mooie lach
ik vraag me af….