Een harde schreeuw
Een schreeuw om hulp
De angst die giert dooe mijn hoofd
Trillend op mijn benen
De zwevende constante onzekerheid
En meteen het gevoel gemis
Ik heb er geen grip op
Alles glipt me weg
Het geschreeuw
In combinatie met keiharde woorden
Woorden, gedachtes en gedrag
Die me aan worden gepraat
Die me laten weteb
Dat ik degene ben die constant moet veranderen
Wat doe ik fout?
Ben ik dan echt zo slecht?
Goed willen zijn voor mijn wereldwondertjes
En mijn familie
Is dat dan zo fout?
De woorden snijden in mijn hart
Ik ben gebroken
De geestelijke littekens heropenen zich
De tranen vloeien
Een donker hart overladen met pijn
Een schreeuw om hulp!
Ik word gek!
Mag ik dan niet gewoon gelukkig zijn
#Bang!