Balans is wat we nodig hebben, wat wij zoeken
En we zullen het vinden omdat we het wensen
Balans, van alles precies genoeg, niet te weinig, niet teveel
Hoe is het mogelijk dat ik jou vond tussen al die mensen
In voorbestemming en wonderen heb ik altijd geloofd
Maar ik leek de enige te zijn
Voelde me zo alleen en soms zo verdoofd
Voelde me vaak als een roepende in de woestijn
Tot jij kwam, plots was je daar als een schim uit het verleden
Ware het niet dat jij geen schim bent maar een stralend mooie elf
Je sprak en ik kwam thuis
Terug thuis bij mezelf
Mijn hart wist lang voordat mijn verstand eraan wilde dat jij mijn grote liefde bent
Jij, van al die miljarden mensen op aarde, van jou hou ik het meest, bij jou mag ik zijn
Jij bent het die mij het beste kent
Dank mijn lieve elf, voor alle dagen die wij samen zijn
Voor de tussentijd zonder jou ook
Die mij soms laat huilen van pijn
Die mij laat voelen wat liefde betekent, hoe het is bedoeld
Misschien was ik vroeger jonger en mooier
Maar nooit eerder heb ik me zo stralend en zo mij gevoeld
Ik kijk je aan en we zeggen geen woord, kijken alleen maar
Woorden totaal overbodig
Ik zit hier en jij zit daar
Ongesproken vloeit de liefde van jou naar mij en van mij naar jou
Ik begrijp nu wat een muze is, waar inspiratie vandaan komt
Ik kan mijn kunst maken omdat ik zoveel van je hou