Hitte verschroeid de realiteit,
hitte, toch is de kamer kil…
Ik versmelt in hersenschimmen,
in eindeloze fantasie.
Stralend,
mijn zon hierbinnen
en buiten is het koud
Ademen lijkt niet meer nodig hier,
zo ongestoord leeft de stilte
en buiten heerst de storm
Ik lijkt te verdwalen in mezelf
in warme dromen
en eerlijke heerlijkheid
helemaal weg hierbinnen
en buiten is het hard
Nog even…en dan weer die kille wereld in
met mijn warmte hier vanbinnen.