Hier is de golgota van liefde
Hier is waar het einde begon
Hier is de plek die je griefde
Hier waar het kwade overwon
Hier is de grond nog nat
Hier het waarlijk tranendal
Hier de mens zonder vat
Hier hij die niet begrijpen zal
Hier de oude wonden
Hier de fatale slag
Hier, waar wij vonden
Het einde van onze dag
Hier in dit duister
Hier ontbeert nu jouw licht
Hier waar ik eindelijk luister
Hier ben je niet langer in zicht
Hier is niet daar
Hier is slechts golgota
Hier is het waar
Ik alleen gekruisigd sta