Een pijnlijk verleden krijgt weer een mooie toekomst,
nooit staan we meer alleen,
We gaan nu samen genieten van gelukkige tijden en bijzondere momenten.
Jij hebt jouw geluk gevonden en ik de mijne, samen nu één grote familie.
Nu alles weer samen delen, en beseffen dat onze liefde kracht is.....
voor altijd verbonden met elkaar.
Tweeling liefde voor altijd....
My-Sister-love