Ik heb je liever dan ik je zeggen kan
Woorden schieten mij tekort, slagen er niet in mijn gevoel te vertalen
Vandaag was ik weer bij je, mijn mooie lieve elfenman
De zon bescheen de wereld lieflijk en breekbaar
De lente nog niet eens begonnen vlogen er twee vlinders rond
Ondergronds werken planten zich omhoog uit zaad, voor het oog nog onzichtbaar
Hier en daar zit er zelfs nog ijs in de grond
In mij laat de zon het verlangen groeien om mijn lippen over jouw huid te laten dwalen
Mijn handen jouw lichaam te laten strelen
Mijn hart jouw hart te laten ophalen
Ik wil je voelen, je ruiken, je zien, je horen en je proeven om me heen
Ik wil je in me opnemen met al mijn zintuigen
Zodat ik aan je kan denken als ik straks weer weg ga, alleen