Kijk eens in mijn ogen,
Daar in lees je liefde en geluk,
De jaren samen zijn voorbij gevlogen...
De liefde was ontketend ,
We waren hier niet op berekend,
Jij liet mijn dit overkomen,
Iets waarvan ik nooit van had kunnen dromen.
Alleen in de hoop van een gebed te kunnen verhoren..
Dat mijn liefde voor jou ,ooit hoopte jou zou kunnen bekoren.
Ik kon mijn geluk niet op,
Zet mijn leven op zijn kop
Toen jij notie van jouw gevoelens gaf,
Het voelde zo ontzettend goed maar ook zo maf.
Liefste...Ik voel me elke dag bevoorrecht,
Als ik mezelf realiseer deze droom is echt...