Je hebt ons gisteren verlaten
Je bent nu niet meer bij ons allen
Maar eens komt de dag
Dat we je weerzien
Dat wij ook de weg oversteken
Dat wij bij jou zullen zijn
Je laat ontzettend veel verdriet na
Je was zo stil en zo lief
Je deed nooit iemand kwaad
Jij was bij ons allen
Jou zijn we nu kwijt
Maar je blijft verderleven in onze gedachten
Jij bent er nog...
(25/04/2002)
Dit heb ik geschreven de dag nadat ik het slechte nieuws vernam. Ik hoop voor haar en voor alle anderen dat er na dit leven nog 'iets' bestaat.
Hiermee probeer ik mijn medeleven te tonen.
Lien, wij missen je!!!