Ik wil je ontmoeten
maar jij houd je nog stil
Wat kan je verwachten
het gaat allemaal te snel
En in zo weinig tijd
maar als je je meisje ziet
Zo blij en stralend kijken
ze heeft haar zusje terug
ze wil haar met jou delen
maar je denkt
doe rustig aan
en neem jullie tijd
maar je weet ook
ze hebben al zoveel tijd verloren
Ik wil je graag ontmoeten
om je te leren kennen
en jij mij
maar zeg nou eerlijk
eigenlijk ken je me al