Mijn bron van tranen
opgedroogd
Mijn traan banen
leeggeroofd
Huilen doe ik niet
huilen als niemand het ziet
Tranen van verdriet
Ik kan niet meer genieten van mijn leven
zie alleen maar haat en pijn
Ik kan me niet volledig meer geven
verdriet maakt me zo klein
In dat verdriet blijf ik hangen
kijk alleen maar naar het zwart
Kan niet meer verlangen
door de pijn die mij sart