de wereld is een smokkel van kicks
je neemt een pil en je bent weer even gefikst
een drug waar het lichaam niet zonder kan
even later weer afgekickt zo kan het niet verder dan
weer even slikken naar adem
om de volgende pil te nemen
en andere die zich afvragen, hoe gaat het nu met hem?
vrienden familie en kennissen leven lekker gezond
maar ik ben die zieke gemene meneer die vuile hond
ik zeg lekker kus mijn achterste mijn kont
elke dag een traan die ik in mijn verleden heb staan
als ik in de morgen een traan veeg
zijn mijn emoties weer terug leeg
afzien van vervreemde stemwisselingen
die nu stilliggen en in het verleden zijn verborgen
tot de volgende vervelende zorgen
maar toch kom ik er sterker uit met een verder zicht
waar weer een zon is die mijn ziel verlicht
een ademnood een roep naar vrijheid
mijn leven dat op het punt staat voor toegankelijkheid
r.i.p Coert Daenen!