Meneer de burgemeester,
Zou jij wat willen doen?
Voor Lies en Jan en Joris,
Voor Wim, voor mij, voor koen
We willen graag een speeltuin
En niet zoveel beton,
We willen graag veel bloemen,
En ook een stuk gazon.
Een park,als dat zou kunnen,
Ik weet niet of het gaat!
Een wei om in te stoeien.
En bomen in de straat.
Er staan al zoveel huizen,
En nergens is er groen!
Meneer de burgemeester,
Wil jij daar wat aan doen?