haar lijf bind ik me eenvoudig om
als was het mijn tweede huid
afstand nemen, een beweging
die enkel in tijd bestaat, niet in ruimte
hoe zou ik deze liefde niet kunnen sturen
als ik haar stem altijd vertrouw
nooit zal ik stoppen het te herhalen
het vastleggen van mijn gevoel door elke daad
van mijn lichaam in haar simpele stilte
ben ik verloren, geef ik me over:
dit vel trek ik nimmermeer uit
sunset 02-03-2017