Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wever van de dromen
Als ik mijn ogen sluit
komt er iets uit het onbekende
naar mijn onderbewust toe.
Het klopt op mijn hart
vragend om de deur te openen
en naar mijn verlangens te kijken.
Het weeft een net
in een cirkel
met onzichtbare touwen.
Deze touwen houden
mijn angsten buiten
en laten mijn vrienden binnen.
Want zij kennen me
door en door
en laten me varen.
In de rivierendroom
van het leven.
Dank jullie allemaal.
Reacties op dit gedicht
Bert Lagom vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Avr
:
Zondag, maart 05, 2017 20:19
Een vriendschap om te koesteren! Sterkte! Mooi schrijven! mvg Avr
Over dit gedicht
Auteur:
Bert Lagom
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
05 maart 2017
Thema's:
[Verlies]