Ik zie de regen vallen,
De lucht is grijs,
De wind laat blaadjes dwarrelen,
Het weer is precies hoe ik me voel.
Alles wat ik denk is grijs,
Misschien zelfs zwart,
Gedachten dwarrelen in het rond,
De regen loopt over mijn wangen.
Het is confronterend,
Het voelt alsof iedereen last van mij heeft,
Net als dat ze hebben van het weer,
Ik voel me bekeken.
Zullen ze zeggen dat ze mij rot vinden,
Ben ik even rot als het weer,
Ik denk het wel,
Anders had ik mij nooit het zelfde gevoeld.
Soms klaart het weer op,
Net als ik,
Ik voel me dan even goed,
Maar ik weet dat het snel weer over is.
De zon gaat altijd weer onder,
Alles voelt dan zwart,
Op een dag zal de zon niet meer opkomen,
Het blijft zwart.