Voor altijd in je gedachte
voor altijd in je hart
Zij zal over je waken
in elke donkere nacht
Je mist haar
en het doet je zoveel verdriet.
Je kan niet wachten tot je haar terug ziet.
Maar neem geen afscheid
zeg geen vaarwel
Zij blijft over je waken
Zij weet het wel