zoals jij naar mij kijkt
met die tedere blik in jouw ogen
geheel op mij gericht
en die lieve glimlach op jouw
gezicht
je hoeft het niet te zeggen
ik lees het van je gelaat
zelfs de manier hoe je met mij'
omgaat
of hoe je tegen mij praat
kan alles met jou delen
de vreugde en de pijn
onze humor houd mij op de been
waar zou ik zonder jou zijn
de laatste jaren word mijn
gezondheid minder ja het
ontgaat jou niet
we lachen gelukkig veel
ook al doet het jou ook wel verdriet
je werkt , verzorgd , je kookt ,
je wast kleren en maakt schoon.
alles wat jij doet is in mijn ogen
buitengewoon
ik kus en knuffel graag met jou
je maakt mij warm van binnen
ik zou dit avontuur keer op keer
weer opnieuw met jou beginnen
melisande