Rood geel en orange in overvloed kom ik
Het tegen
Rijdend langs bollenvelden en wegen
Vandaag op de fiets
Naar katwijk aan zee
En mijn hartvriendin is ook met mij
Mee
We kletsen wat af en hebben enorme
Veel plezier
Ben bepakt met badlaken , drinken en aan broodjes wel een stuk of vier
We zijn bijna bij de zee af en toe brengt de
Wind de zeelucht met zich mee
Het strand is inmiddels al in zicht
Al die zonnende en badende mensen
Wat een vrolijk gezicht
De fietsen op slot de slippertjes uit
Loop ik alvast enthousiast vooruit
Het zand brand onder mijn voeten en
Ga direct naar het verkwikkende water
Eerst afkoelen zonnen doen we later
We worden door de golven steeds
Meegenomen
En des te verder we lopen des te hoger
Ze komen
Na een uurtje plezier gaan we lekker drogen op een deken
Hier hadden we zo naar uitgekeken al die weken