schat laat die poepie bewegen
laat u uit en begin je te geven
we hadden een paar gebroken harten van toen
we weten hoe we het moeten laten verwerken gewoon doen
je bent meer dan alleen lucht
vergeet uw zorgen met een zucht
geef je de volle laag
stel u niet zomaar in vraag
we delen samen wat we hebben bereikt
onze harten die we in elkaar hebben gereikt
het voelt niet altijd even lekker
maar elke wonden heeft zijn plekker
om te genezen van je wonden
trakteer ik je de volgende ronden
werken is voor later
laten we nu de volgende morgen maar even genieten van een kater
neem je rust zonder 1 of andere haast
je zal zien hoe uw leven verbaast
er is genoeg geluk voor ons elk
het is zoals ''zet de kat bij de melk''
en je ziet hoe het wel moet
1 been voor elke voet
1 arm voor het leven te grijpen
elk het verstand hebben om het te begrijpen