Spiegelbeeld
Lieve mooie verschijning aan de andere kant
Strek je arm en geef me je hand
Laat me zien wat ik voel wie ik ben
Of ik je als Sanne of Mélisande herken
Een van beiden zal het zijn
Groot en sterk of fragiel en klein
Allebei in mijn lichaam vertegenwoordigd
Te herkennen aan de blik in mijn gezicht
Ze horen bij elkaar
Zijn een eenheid, het perfecte paar
Waar de een tekort komt vult de ander aan
Nooit zal de een de ander in de kou laten staan
Het kind in mij moet blijven voortduren
Om mijn emoties van vroeger te verwerken en te sturen
Mijn jeugd moet een plaats krijgen
Nee ik hoef er niet over te zwijgen
Wil het kwijt aan degene die me begrijpt en aanvoelt
Iemand die mij aanhoort en weet hoe het is bedoeld
Waarom ik door deze weg heb moeten heen bijten
Zonder mijn ouders teveel te verwijten
Ja zij zijn mijn roots mijn oorsprong waar mijn leven begon
Waar ik mijn eerste heuvels nam en gevechten overwon
Nee, ik blijf dankbaar dat ik hier ben op aarde
Dat mijn moeder die lieve, tedere, onaangetaste ziel baarde
Maar van alleen is het niet gegaan mijn ziel liep wonden met littekens op
Dat alles, dat van vroeger, gaat me vaak door mijn kop
Het waarom en het …… wat als dit of dat
Nee niet doen, je hebt de juiste keuzes gemaakt eruit gehaald wat er in zat
Lief spiegelbeeld als ik je aankijk in je ogen
Geef me het antwoord je hebt me nog nooit bedrogen
Was ik een ander persoon geworden als ik anders had geleefd
Had ik de dingen die ik deed op een andere manier beleefd?
Ik ben nu een volwassen vrouw Mélisande en weet wat écht geluk en échte liefde is
Het komt vanuit mijn hart en ziel en als ik anders had geleefd, had ik het nu zeker gemis!
Lief spiegelbeeld kom dichterbij en geef me een dikke kus
Laat me je diep in je ogen aankijken je bent mijn eigen tweelingzus