Je toegeworpen blik ik vang het
met mijn ogen
ik lees daarin zoveel
en word langzaam meegezogen
de tijd lijkt stil te staan en voel
Je warmte stralen
Met flarden hoor ik mezelf wat
Vluchtig ademhalen
Mijn hand gaat als vanzelf door jouw
zachte lange haren
opgelost in elkaar niets kan dit evenaren
je hoofd al rustend op mijn schouder
Ik voel ineens je lippen langs mijn
oorschelp die ik niet kan vermijden
en voel een scheut van kippenvel door
mijn hele lichaam glijden
als je dan langzaam iets zegt ontsnapt er
een diepe zucht vanuit mijn keel
je zegt: je bent van mij ik hou van jou
zoveel