De tijd als slijpsteen deed haar werk langzaam maar gestaag
Niet aflatende liefde tussen harten
Afgepeld werden alle lagen van het verleden tot nu, van toen tot vandaag
Vandaag sprak jij de woorden die al vanaf het begin in mijn hart leven
Uren was jij bij mij en ik bij jou dichter dan ooit
Vandaag heb ik jou verteld wat ik je zou kunnen geven
Wij moeten ons hoofd niet breken over vragen zonder antwoord
Genieten van elk moment van samenzijn is alles wat werkelijk telt
Het nu het enige dat echt is
Zo is het goed, het wordt elke dag mooier, zo leven wij voort
Het leven als een constante stroom van verandering
Zoals het gisteren was is het vandaag niet meer en morgen zal het weer anders zijn
Maar één ding zal altijd hetzelfde blijven
Te zijn met jou is zo diep gevoeld fijn!