De soldaat , licht gewond ,
ligt gewond op de grond
en ik dacht ter stond
toen ik hem vond
en zijn roepende maat ernaast stond
hou je mond
en alsof hij het verstond
en meteen in bond
keek hij naar mij terwijl ik een verband om wond
en zei, jij bent precies
James Bond