Hoe zou je laatste dag zijn
hier op aarde, in je leven
Zou je bevrijd zijn van de pijn
die is ontstaan door alsmaar geven.
Zou je je dromen waarmaken,
en je doelen volbrengen
En eindelijk al die probleemzaken,
niet meer bij je gevoelens mengen.
Niet meer op de klok kijken,
is al 1 ding,
maar nooit meer aan de tijd denken
is iets wat altijd moeilijk ging
Maar zou je,
op je allerlaatste dag
nergens meer aan denken,
wat er wel of niet mag
En gewoon gaan
weg van de tijd
Vliegend in je dromen
waarin je problemen vermijd
Als iedereen zou denken
alsof het hun laatste dag was
Zou deze wereld prettiger zijn,
voor ieder mens, voor ieder ras