Niemand die elkaar haatte; iedereen was bevriend met iedereen,
geen make-up, geen kledingmerken, het ging alleen om wie je bent
niet ongelukkig wanneer de volgende schooldag verscheen,
ook de meester was een vrolijke, gezellige vent
Elke lente met groep 7/8 zwemmen in de sloot,
samen zonnen en spelen bij het vlot,
elkaar achtervolgen in het rieten doolhof,
ja, niks was er rot.
Het parkour over het water moet ik ook niet vergeten,
en af en toe een moddergevecht hier en daar,
het was zelfs leuk toen alle jongens gingen keten.
Of bij de haven, met z'n alle van de brug springen,
altijd was het gezellig, er was alleen maar plezier,
alleen lachkreten die autogeluiden vervingen.
Nu kennen we elkaar allemaal niet meer,
verspreid over de scholen in de regio,
nooit meer naar het vlot, ook al is het nog zo mooi weer.
We zitten thuis, alleen, te luisteren naar de radio.
Iedereen is veranderd,
is allemaal in de pubertijd,
nu doe ik alleen maar stomme dingen,
ik wil liever paar jaar overslaan, want al die herinneringen,
raak ik alleen maar kwijt.