Ze boetseert al maanden lang. Een neus, een kin, een oor, een wang. Je wordt een kunstwerk in het klein.
Een oog, wat haar, een lip, een hand
Na al die gedane moeite
kún jij niet anders dan prachtig zijn
En dan blijkt dat ze verdorie een Picasso heeft gebaard!
Dus op naar Tussen Kunst en Kitsch, misschien ben je nog wat waard.