Hey pap,
Je kunt m'n leven niet bepalen.
Veranderen zal ik niet doen,
Alles wat je ziet zijn mijn falen.
Nooit zal ik jouw worden,
Ik blijf bij het schrijven van verhalen.
We hebben niks gemeen, dus wat heeft het voor zin?
Ik zal er toch niet van balen.
Hey pap,
Luister toch eens naar me,
Alleen de fouten die ik maak zijn voor jou mijn mijlpalen.
Volgens jou is havo zinloos,
Volgens jou ga ik het nooit halen.
Hey pap,
Je vergeet vele van onze afspraken,
En als het zover is,
Ben ik degene die dingen loopt te verzinnen.
Ik heb het altijd mis.
Nee tuurlijk, ben jij altijd heilig dan?
Je schreeuwt altijd, mijn oren doen zo pijn,
Dan ben ik de enige in een discussie, die rustig praten kan.
Hey pap,
Ik ga uit huis als ik 18 ben,
Soms ben ik je echt zat.
Luister je nu wel? Ik denk namelijk dat je het weer vergat