Mijn fantasie slaat soms op hol
en dan is werkelijk niets te gek.
Dan droom ik van babies met een baard,
met een drietand op een roze hobbelpaard.
Van broccoli met een kroontje op het hoofd,
een T-rex die zich snel verveelt, maar nu even
tikkertje speelt, een pizza vol punaises en mijn handen vol met goud.
Van een paddo met een spraakgebrek, een koala die een blauwtje loopt, en uit frustratie zijn auto sloopt, tot een lijk dat om nabestaanden rouwt.
Een clown die bakmeel snuift en snode plannen smeedt, Obama op een houtvlot met een wortel in zijn reet.
Bijen die los op een lijntje gaan, giraffes die op de Mount Everest staan en een verdwaalde pinguin, gutsend van het zweet.
Een skeelerende kabeljauw, de perfecte eerste date
samen zijn met jou.