Steeds vaker verlang ik naar jou
Je stem, die fijne lach
Verlangen om jou aanraken
Met m'n vingers, met m'n lippen
Ik weet, het gevoel is wederzijds
Jouw gevoel naar mij wordt ook sterker
Ook jij wilt mij voelen, aanraken, kussen
We staan op en gaan naar bed,
met elkaar in gedachten, zelfs als we slapen denken we aan elkaar
Nog even geduld, nog even volhouden
Binnenkort zal ik jou in m'n armen houden
Het moment is bijna daar
Dan eindelijk, komen onze lippen op elkaar