Jij
Met je oceaanblauwe ogen
Je prachtige lange haar
Die volle prachtige lippen
Jij
Met je prachtige uitstraling
Je sprankelende persoonlijkheid
Je onweerstaanbare charme
Jij
Die mij keer op keer laat smelten
Mij doet zweven tot in het oneindige
Mij laat voelen hoe zuiver liefde is.
Jij
Man van mijn dromen
Mijn zeldzame parel
Ik hou van u.