waarom doet verliefd zijn soms zo zeer?
die ogen van je die stralen net als sterren,
kon ik je maar zeggen wat ik voor je voelde ookal is dat nu gewoon te laat.
Blijkbaar heb je iemand gevonden die je wel ziet zitten, je hebt me al een aantal keer duidelijk gemaakt dat ik niks voor je ben.
Maar me gevoelends voor jou gaan maar niet weg ik kan me er niet overheen zetten,
kon ik het maar dan had ik nu niet zoveel pijn!
Me hart is letterlijk verscheurd
Ik dacht dat ik klaar was om verder te gaan zonder jou in me leven.
Maar blijkbaar kan ik dat nog niet
Waarom ben ik niks voor je?
En waarom kan ik je niet gewoon zeggen wat ik voel?
Ik ben onzeker over me gevoelends.
Hoop dat je gelukkig met der wordt.
Vooral nu ik weet dat je nooit gelukkig met mij zal worden!!!