Ik ga het niet tegen jullie zeggen,
Ik ga het jullie niet laten weten,
Al die herinneringen van vroeger,
was ik namelijk vergeten.
Ik was vergeten hoe geweldig jullie zijn,
Ookal maken jullie (veel) sexuelen grappig,
Ookal kunnen jullie heel erg klote,
Ik heb jullie zo erg gemist.
Ik moet automatisch glimlachen bij jullie.
Fuck vriendjes die me blij laten voelen,
Ik heb dat al bij jullie.
Natuurlijk zullen jullie dit nooit weten,
Het is te open, en beside, jullie zijn allemaal jongens.
Maar als ik me echt heel down voel,
en ik met niemand erover praat,
dan maakt appe naar jullie me al beter.
Ik weet dat we uiteindelijk weer contact zullen verliezen,
dat gebeurt altijd met iedereen,
Ik blijf altijd alleen.
Maar voor nu blijft er blijheid ontstaan.
Ik wil zo lang mogelijk met jullie zijn.
Ookal hebben jullie geen idee wat jullie met me hebben gedaan.