Soms vind ik dat mensen gewoon tjak,
mn tong moeten afsnijden.
Dan kan ik niks meer zeggen,
dan zorg ik niet dat ik mezelf elke seconde meer haat.
dan doe ik niet meer mensen pijn,
omdat liegen me zo goed afgaat.
Vertrouw me niet.
Ik zal jou ook niet vertrouwen.
Als 1 van die dingen veranderd,
ben ik,
of jij,
of wij,
zwaar de klos.
Weetje wel in een boek,
als er staat,
'Ik lach',
bij mij is het eerder,
'Ik lach, vol zelfhaat, vol verachting over mezelf',
En het begon bij mij voor een nu gedoemd getal:
het begon bij het nummer elf