vrienden wat is dat?
hetzelfde als vallen in een zwart gat?
ze doen net of ze vrienden zijn
maar in werkelijkheid doen ze je alleen maar pijn
me beste vriendin is overleden
maar nu moet ik verder leven naar het heden
is dat wel wat ik wil?
ik denk nog te vaak aan vroeger
aan hoe we waren
hoe we samen lachten en huilden
die meid was niet zomaar een meid
ze was net als een zus voor me
over 1 ding heb ik geen spijt
dat ik jou heb leren kennen
ik heb totaal geen spijt
van de dingen die we samen deden
de dingen die we deelde
laat me die dingen herinneren
die vertel ik vol trots aan me eigen kinderen
nomather what je blijft me maatje
en zal altijd van je houden!!!