Wanneer hoofd en lichaam elkaar tegenspreken
Er van je gewoontes af moet worden geweken
Terwijl je aan de buitenkant niets ziet
Zorgt dat nogal eens voor verdriet
Speculaties, meningen, oordelen al klaar
Onbegrip, afwijzingen, wat voelt dat naar
Want zijn mensen soms kortzichtig
Wat het oog niet ziet,
Dat is er niet
Houd je mening voor je,
je weet er niets vanaf
Wanneer hoofd en lichaam elkaar tegenspreken,
Is dat al genoeg straf......