Jij..
Daar was jij,
plots was jij daar in mijn leven.
Ik wilde het niet toelaten, maar daar stond jij,
recht voor me, jij was het!
Jij was die persoon waar ik alleen van kon dromen.
Jij geeft mij die lach op mijn gezicht,
Het valt op, ik geniet van alles meer sinds jou.
Ik wil bij je liggen,
je knuffelen, je kussen.
Ik wil je niet loslaten!
Ik ken je nog niet zolang, maar je bent anders.
Ik hou van je gekkigheid,
Het voelt goed, het voelt fijn!
Ik besef zodra ik niet bij je ben..
Dat ik aan je denk en ik je begin te missen!
Getekend 26417