Avondzon
eeuwige inspiratiebron
Insptratiebron van hoop
in ieders levensloop
Kijkend en bezinnend
het leven beminnend
Och, puur genieten
als twee deugnieten
rustend in de wei
na een heuse klauterpartij
Zittend in het grazige gras
gras dat vroeger groener was
het leven beschouwend
herinneringen herkauwend....
ooh avondzon
mooi als een bruidsjapon
Blijf me bij
als het proeven van een chocolade-ei
claire vanfleteren: | Donderdag, april 27, 2017 19:43 |
Het gras is nog altijd groen langs jou kant, maar men denkt dat het groener is elders, goed verwoord! | |