Heb ik door je film heen gepraat en vond je dat niet erg? Hebben we ons gevoed met slecht eten (M&m's en paprikachips) en daarbij geen last van ons geweten?
Gaf je me net een fijne knuffel en wilde ik je fijn knijpen, maar weet ik niet zo goed óf (en hoe) ik de kans moet grijpen?
En bovenal:
Heb ik serieus mijn t-shirt staan strijken,
en jou laten haasten om samen met mij een
film, die je al hebt gezien, te kijken?
Ja.