Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gewoon de dingen op een rij ....
Objectief bezien …
Er bevindt zich een democratie
die hun mensen niet wil horen
Inspraak is klaarblijkelijk een utopie
steeds meer stemmen gaan verloren
Geen voorstander van het beleid
dan volgt resoluut de botte bijl
Er volgt dan enkel nog narigheid
alle verworvenheden in de dweil
Schoon schip is dan het dictaat
want wie niet voor is die is tegen
Onder de noemer van verraad
blijft de dictator zijn straatje vegen
Vrije pers is uitdrukkelijk geweerd
want daar klinken andere klanken
Open en eerlijk wordt niet gewaardeerd
eenzijdigheid kent geen flanken
Het is een zuivering pur sang
een verdeeldheid zonder reden
Met steeds meer noten op zijn zang
is de democratie al overleden
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Avr
:
Dinsdag, mei 02, 2017 12:39
Helaas, zo waar! Weer heel mooi verwoord, en graag gelezen! mvg Avr
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
01 mei 2017
Thema's:
[Onzekerheid]
[Teleurstelling]
[Toekomst]