Aan al het leven.
Drink enkel melk voor elk.
Sluit vriendschap met de koetjes zo zij ook kunnen blijven leven.
Bossen met alle paardenbloemen,strooi je zaad in goede aarde,met de lieve wind
Komt daar een zonnetje piepen,speel dan allemaal met elkaar want wij gaan gelukkig worden.
Gaan wij elkaar behelpen dan wordt deze wereld een voorbeeld van vriendschap voor elkaar.
Wordt het zand opnieuw land dan kom ik met een helpende hand,de gevulde honing raten van bijen vrijgelaten.
Groeien alle kinderen dan ben ik er weer bij.
Het weer dat regent wast U allemaal.
Neem elkaar bij de hand en dans,dans, dans, de
boerinnekensdans.want deze wereld wordt het levenslicht
Het wordt stilaan vrede op aarde.