Tik Tak, Tik tak…
De wijzers rond, 15.00 uur, 16.00 uur 17.00 uur
De klok aan de muur diende als decoratie,
Tot nu, dit moment waarop het einde ons steeds sneller probeert in te,..
Halen, jij wilt niet! Ik wil niet,
De tijd is ons vijand, de wijzers slaan er roekeloos op los..
Tot het jou verbrijzeld en mijn leven roert tot moes!
Het omhulsel wordt steeds zwakker en mijn hart meer en meer steeds kleiner
Tik Tak, Tik tak….
Tot het decoratie stuk aan de muur de doorslag geeft.
De wijzers rond, een uur, 60 minuten is 3600 seconden en ga zo weer door..
Rond en rond tot dat het stopt!
Tot het stopt, jou lijden en mijn zorg..
Ik kijk,
Ik ruik nog een keer en nog eens,
Ik luister naar jou ademhaling
Hoe je borstkast op neer beweegt, nu net iets sneller als voorheen.
Terwijl ik kijk en jij luistert…
Staan nu beide wijzers op elkaar..
Alsof het de noodweer is opkomst.
en als stilte voor de storm is het nu klokslag 12.00uur
Met jou hand stevig om de mijne,
Nemen wij nog een allerlaatste groet..
De kortste verbinding voor het eeuwig…
En hier zwakt de tijd weer af,
en loopt het als in slow motion..
Nog altijd hou ik jou hand vast, 1,2,3 en 4
De allerlaatste briesje
Tik Tak, Tik Tak…
Tijd is de dader
De klok een sluipend moordenaar