Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Economie ...
Economie
Leg het beschikbaar kapitaal
bij hun die het besteden
Dat is beter voor allemaal
houdt iedereen tevreden
Belasting is een dode hoek
als het enkel maar doet garen
Beweging raakt vanzelf zoek
als men altijd blijft besparen
Geld moet rollen is de leus
ondernemers niet te temmen
Vrije handel en vrije keus
de geldstroom niet te remmen
De omzetbelasting is al genoeg
als het toegevoegde niet beknelt
Wanneer de waarde die men vroeg
voor product en diensten geldt
Regering verrast door extra poen
wat door het bewegen is verkregen
Daar hoort het regeren om te doen
dat juist van te voren af te wegen
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Avr
:
Zondag, mei 14, 2017 21:38
De armen worden armer, en de rijken worden rijker! Zo gaat het op deze wereld! Mooi schrijven! mvg Avr
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
14 mei 2017
Thema's:
[Filosofie]
[Toekomst]
[Leven]