Kraakheldere vroege lente ochtend fluistert gloedvolle beloften met haar zachte stem
Drie konijntjes kruisen mijn pad, ik vind een witte engelenveer
Bij het zien van zoveel schoonheid trap ik op de rem
Laat mij hier even dit beeld in me opnemen
De lente geluiden om me heen terwijl de wereld voortraast
Laat mij hier even stilstaan bij het leven, mijn blik op oneindig
Terwijl aan de overkant in de wei een koe graast
De zon verwarmt me zacht met haar gouden stralen terwijl ik in het gras lig
Ze omlijst mijn gedachten met glimmende randjes en een koperen glans
Deze dag is begonnen, veelbelovend en prachtig