De vierde dag
Na voetbal & songfestival
Met bier, whisky, wijn
Wil 's morgens het geval
Het opstaan minder fijn
Samen in een suite
Muziek erbij betrokken
Nog even wat genieten
En naar dromenland vertrokken
Als leider in wording
Een krachtige boodschap
Angst over de boarding
Waag bewust die ene stap
Verandering van groep
Kwam op ons pad
Vrolijk op de stoep
Bracht ons ook wat
Achtbaan van emoties
Elkaar ondersteunen
Gezamenlijke devoties
Schouder om op te leunen
Het open leiderschap
Muren kunnen breken
Of toch zeker zo knap
Die muur hebben ontweken
Blijf praten met elkaar
Stimuleer en help die andere
Stilaan word je gewaar
De organisatie gaat veranderen
Pasje 12-5-2017